Parteey



Förfest hemma hos mig

Loca Loca Loca



Ny besatthet haha, nu har jag suttit och läst om drinkar hela morgonen. Jag har köpt hem lite likörer som blå curacao, creme de bananes och sourz apple. Så ikväll ska vi göra drinkar!  Sjukt vad dyra dem alla likörer och sådant är ändå ville köpa massa mer, men plånboken sa stopp va.

Mood: Orkar inte

Något har hänt med mig jag städar, fixar och renoverar hela tiden. Känner behov av att göra det hela tiden, när jag städat och rensat lådan under sängen går jag vidare till gaderoben sedan till bokhyllan för att gå vidare till smyckena och nu har jag påbörjat att rensa bland sminket, näst ut är skohyllan. Vilket jag misstänker kommer vara så jag spenderar min morgondag. Inte för att jag tycker det kul, utan för att jag helt enkelt inte orkar att göra något anant. Det har blivit till lite av en besatthet, troligtvis tillfällig men ändå fortfarande finns den där. Jag sitter faktiskt och har lite panik över vad jag ska rensa efter skorna. Vi får hoppas att jag tröttnat när jag kommer dit, annars kommer jag väl hitta någon ny besatthet som att sitta och lära mig illustrator. Massa konstiga ord och tankar såhär innan sovdags, ska fixa lite kvällsmat och sätta på Greys Anatomy som är min andra besatthet, aldrig sett innan har helt missat denna underbara sjukhusserie.

Imorgon är det övrigt äntligen fredag, ni vet väl hur det stavas? Redheads, mat, vin & skaka rumpa!

Här kommer lyckan

Sitter och läser i min nya bok skönhetsbibeln och känner att jag skulle behöva städa ut bland allt jag har och köpa nytt, alltså nu menar jag i sminkhyllan. Påfyllning på olika krämer behövs också eller ja iaf en ny dagkräm. Men smink är dyrt och jag besitter inga pengar som kan byta ut hela min sminkhylla i princip, så det får vänta eller göras gradvis så att säga.

Men nu måste jag skynda ska iväg att träffa pappa.


Snygga Mary-Kate får vara med på ett hörn också!

Tvättar

Yes idag tvättar jag hela morgonen fram till ett, det är egentligen inte så jobbigt att just tvätta, det är hänga upp allt som inte kan torktumlas på tork som är jobbigt! puuuh.


Jag och Glenn är vänner igen också, underbart! fick tårar i ögonen när han hade sin hat period emot mig faktiskt, tur att det gick över, puss!

Blond





Jag ser verkligen helt annorlunda ut som blondin, jag tycker knappt man ser att det är samma person. Lite läskigt hur storförändring bara håret kan göra ändå. Lägg märke till hur håret bara blir kortare och kortare för varje bild dock, snyft, snyft! Detta är typ sommaren 08 fram till våren 09.

Glenn


Kolla så vacker han är, vill bara äta upp han!

New in




Smycken från H&M, Glitter & Jewels by Josefin, skinnjacka från JSFN, långklänning H&M.

Jag behöver

Faller


Trött tjej, satt och försökte få sin cam bättre. Inser ganska snabbt att den har lagt av sig helt, den brukade ta ganska bra bilder en gång i tiden. Jag vet inte om det är jag som har gjort felinställningar eller om den bara slutade funka. Det är inte bara att den tar jättesuddiga bilder utan den ballar ut lite ibland och de bilder som verkligen blir bra får en stor klocka mitt framför bilden så man inte syns ändå. Heja min cam, jag som hade tänkt visa min nya hudfärgade långklänning, men blev inga bra bilder så ni får vänta tills jag orkat fota den med min kamera. Nu ska jag nog lägga mig och läsa för hela min data verkar vilja balla ur nu!

Boys boys be my boy



HAHA minns ni? pouff, så är jag tillbaks på knattediscot som barn och dansar framför spegeln med min magtröja och glitter i håret igen. Höjdpunkten på hela veckan var dem dära discona!

Mitt modehoroskop

Hade helt missat att dem hade modehoroskop i H&Ms vinterkollektion magazin, kul älskar horoskop och modehoroskop? älskar jag ännu mer.

Skorpionen 2011:
Det bästa du vet är att klä dig som om du vore med i ett modereportage Av Helmut Newton. Stark och sexig, så vill du se ut mest hela tiden som den skorpion du är. Därför sätter du ofta kaffet i fel strupe när du ser att det finns kvinnor som vill klä sig som om de vore en del av Amish-folket. Platta skor! fotsida kjolar! du ryser och drar på dig dina högsta klackar och beger dig ut i natten för att förtränga minnesbilderna. Men i början av 2011 har du ett behov av att lugna ner dig. Kanske taxklackar är en lämplig kompromiss?

Ljusrosa kavaj

I'm totally crazy, duude!

Lövhalsband


Style by Tyra, 179 kr. SNYYGGT! Det vill jag ha hängandes runt min hals till en långklänning.

Mars 2010

Jag startade denna bloggen för det första & sedan hade jag gärna fläta i luggen och min svarta skinnjacka åkte fram ifrån en vila från vinterns mörker.


Jag blev med blond peruk och gick på avskedsmiddag med klassen innan sista LIA-perioden.


Sedan blev det grekiskt och utgång med tjejerna, då förövrigt min kamera även försvann!



Invictus


Sammet


en blåskimrande och en guldskimrande (vet att den ser silvrig ut på bilden, men jag är säker på att den är guld), H&M's rea , dem är så mycket snyggare på.  Den guldiga är egentligen min systers, men hon har samma storlek som mig. Så nu är det som att ha två ändå. Ka-chiiing!

Eat good and feel good

Har jag berättat att jag har börjat nu att arbeta på mitt nyårslöfte? Jag ska bli mer hälsosam äta nyttigt och träna regelbundet. Så igår tränade jag och köpte hem massa nyttig mat tillsammans med min mamma, två promenader blev det också. Imorgon ska jag träna igen ska ner till valhalla och simma 1 km, det är så tråkigt att det är glashalt på vägarna är riktigt jogging sugen. Men inte till priset av att man slår ihjäl sig själv. Men någon som är sugen på att börja i typ någon kampsport eller dans? Bella kanske ? ;) haha


Audrey Hepburn


Ring , 95 kr från kyssjohanna. Jag tror jag behöver!

Min vecka

Måndag: möte
Tisdag: shopping och möte
Onsdag: chilla
Torsdag: Minns inte var hemma med familjen tror jag
Fredag: Party för kusinen min som fyllde 20 år!
Lördag: Bakis, haha!
Söndag: Deg, framför Kenza & Tyra Show.

Vi köör!


Typ segaste ever känner jag mig som, när jag berättar att jag började titta på Kenza & Tyras show idag först. Måste väl säga att det är sådär, men man blir sjukt peppad till att göra saker som står på sådana där listor att göra men som man aldrig gör. Tränings sugen blev jag också, vill bara slänga mig i poolen och simma så jag dör princip (springbanorna är fortfarande lite för isiga här i göteborg). Det andra jag blev sugen på , på tal om saker man aldrig gör. Boka tid för en tatuering, gjorde ju det 2008 och sedan hände en del saker så var tvungen avboka. Men nu ska jag fan göra det, en liten fin vid handleden. Kanske en på fingret när man ändå är i gång vi får se. Men jag gillar ju Rihannas tattos på fingrarna i massor. 2011 , nu kör vi. Massor ska bockas av från min "att göra lista" nu. Först ut är besöka eiffeltornet och louvren, sedan tattooes. Jag vill!

Lindex


Två plagg man vill ha till jeansshortsen i vår/sommar. Nu har jag redan en vit blus, men den t-shirten, ska jag nog gå och kika efter. Snygg färg, snygg ficka. Jag gillar den!

I min handväska

Nu är det så att jag sällan använder väska, oftast bara när jag ska till krogen eller om jag ska träna. Men detta är väl det som finns med ifall krogen står på schemat!


Pengar, visakort, leg, busskort, läppglas/läppstift, mobil, hemnycklar, tändare och den dåliga vanan (festciggisarna).

Försök att bortse från att min väska var med om en olycka igår, den ramla ner i en slaskpöl. Väldigt olyckligt för den stackars väskan! Jag hoppas des ska gå bort utan problem i tvätten.

Huvudvärk.

Man mår som man förtjänar idag kan man säga, men igår var trevligt. Allt var egentligen helt lagom, förutom att jag borde införskaffa alkolås på min telefon. Det är inte okej att sms sina konstiga tankar när man druckit. NEJ! men jag lär mig aldrig, haha! nu blir det film och deg och kanske en powernap till.

'
Syster och födelsedagsbarnet kusinen.

In my closet


Hatt; Beyond Retro , Kavaj; Sara Kelly , Tischa & Pants; H&M

Min stökiga klädkammare, kan inte orka städa allt samtidigt. Huvudsaken är att gaderoben i sovrummet i varje fall är städad nu, klädkammaren kommer sedan. Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra ordning mig för ikväll, då det blir att fira kusinen min som fyllt 20 år! fint det, lilsis ska med också, 18 år som hon nuförtiden är! kul ska det bli, jag och min lilsis är ensamma hemma hela helgen också, mysigt.

Fotograf; Lilsis

Paris det är städernas stad


Bonjooour. 26 jan - 28 jan, ser det ut som det kommer bli ett besök till denna staden, det är fortfarande lite frågor kvar lite som vilka ska med? Så ni får säga till om ni ska med. Billigt som tusan också!

Var dig själv för alla andra är redan tagna

Minns ni vad jag sa igår om att jag ville göra något spontant? Det kanske nu faktiskt blir så, men mer säger jag inte för allt är bara i planeringsstadiet. Håll tummarna för att allt går vägen! för åh vad jag vill.

They call me crazy

Sugen på bara på sticka någonstans sådär spontant, sista minuten vart som helst behöver inte vara långt. Bara att göra något helt galet och nytt. Annars, kvällen spenderades med go mat och filmmaraton med mig själv, jag har chips också faktiskt men det var inte så gott som det brukar vara. Nej nu, New York, Paris, Berlin, Stockholm, London , Alperna, Gran Canaria vad som helst här kommer jag! 2011 ska bli allt annat än tråkigt.



pics; Wildfox

Jag behöver

Jag vet att jag har de mest underbara bootsen i underbar konjaksbrunaktig färg. Med den där snygga snygga dragkedjan, men dessa svarta finns det plats för också. Man kan ju ha en av varje och titta dessa har resår! Vill ha , kan jag inte fylla år igen? den som köper dessa till mig blir jag kär i :)

Kom & lek en sommarlek





Pics; Wildfox
RSS 2.0