Vad är kärlek?

Vad är kärlek? Kärlek kan var många saker, kärlek till materiella saker som kläder, skor och smycken. Kärlek kan vara den man känner för sin familj eller kanske den man känner för sina vänner. Men den starkaste kärleken av alla är nog den man känner till sin pojkvän/flickvän och även inom signom tid sina egna barn (om man får det).
 

Longing for spring

Jag känner mig lite ur bloggstämmning, den kanske kommer tillbaks snart igen (antagligen!), men sålänge bjuder jag på en vårig outfit. Kan det inte vara vår? Skynda! Fast samtidigt så behöver inte tiden gå så himla fort heller, det kan väl komma en sådan där mirakualöst 1 feb vår? please. Den som fixar det åt mig ska jag prisa!

Otur?

Jag tror att jag har kommit in i en våg av otur, lördag kväll skar jag mig på en kartong (2 gånger!!!), igår så krockade först mina och alex händer och hans trasiga nagel rev upp mitt nagelband (AJJJ). Lite senare krockar vi även med huvudena, (wtf?) och jag får tanden rakt in i min läpp. Men inte nog med det utan för några dagar sedan hade jag sönder ett glas och jag dammsugade självklart efteråt men tydligen så hade en liten glasbit eller relativt stor glasbit inte viljat följa med in i dammsugan den ville sätta sig rakt in i min fot istället. Så nu gör det lite sådär lagom ont när man går. Tror den träffade en nerv eller något, för smärtan var något otroligt igår alltså, började tjuta i öronen på mig och det nästan svartnade. Creepy!

Kladdkakamuffins

Mums, vad gott det är! Kan inte få nog av dessa ljuvligt goda muffins. Nu ska jag ta mig en med mig till säng och ligga och läsa innan det blir sovdags. Läser boken morgonpasset nu, mysig bok om dem svåra stunderna som kan uppstå i livet ibland och hur det kan föra en närmare någon. Rekommenderas! Perfekt avslut på en kväll tycker jag att slappna av framför en bra bok med en god muffins. Hoppas ni kommer att få en god natt och sova sött!

Vintermys

Hej hej, har haft två jättemysiga dagar, torsdagen var tessan här och vi åt jättegoda kladdkaksmuffins som jag hade gjort och så fick jag jättesöta små ljuslyktor i inflyttningspresent. Fredagen bar hem till mor på middag, solsidan och filmmys.  Idag vet jag inte vad som händer än så länge har jag och älskling myst framför filmen Hachiko, den är så himla fin. Snacka om att vi blev sjukt sugna på att skaffa oss en liten akita hund nu. Men det får vänta, annars så hade jag tänkt och slänga ihop lite satser muffins nu igen. (Jo vi har kvar!) fast man kan inte få för många tror jag inte. HAHA! luktar så´gott också när det luktar nybakat i lägenheten och med snön som virvlar runt utanför fönstret. Vem kan motstå?
 

Mina föräldrar

Jag har alltid varit närmast mamma, vilket faller ganska naturellt med en pappa som arbetat kväll under hela din uppväxt. Mina föräldrar skildes för 3 år sedan nu, jag har fortfarande kontakt med båda två. Men mamma hon och jag har alltid haft ett sådär speciellt nära band som bara mor & dotter kan ha. Hon är som en bästa vän och en mor i ett. Älskar henne!

Blueberry

Dagarna till ända har varit vardagsliv, mamma på besök, borrat upp hyllor. Fick dessa goda doftljus av mamma igår också. Dem luktar som godis, muuums! Som älskling sa minns ni dem blå godis delfinerna? Så luktar dem, så nu har jag varit sjukt sugen på smågodis ända sedan dess. Får gotta till det imorgon när tessan kommer! :)
 

Kalas

I lördags var det kalasande för min och älsklings del då hans kompis fyllde 25 år, i övrigt är magkatarren tillbaks och det med råge och med ska jag ställa mig diska hejsvejs!
Lördagens detalj, rosett i håret!
 

Rules of a gentleman

Fredagen den trettonde

Hejsan allihopa, tror att det här med bloggen , kommer nog inte bli flera inlägg om dagen nu till en början i varje fall få bli lite uppvärmning. Har inte hänt allt för mycket sedan sist, fint väder idag jag och älskling ska strax bege oss ut sedan blir det skräcknatt. Vi värmde upp igår såg filmen Fright Night med Collin Farrell, bra film rekommenderas inte för överdriven för vara vampyrfilm och lite smått humoristisk.

Men nu ska jag slänga på mig lite smink, hörs! :)

Min första kärlek

Min första kärlek: FAMILJEN helt klart, fast om man nu menar att det måste vara en pojkvän eller flickvän. Så kan vi börja resonera om vad som var äkta och inte. Jag skulle vilja säga såhär att Alex min nuvarande pojkvän han är min första riktiga kärlek. Dem andra ja dem har bara varit något annat, man har inte varit kär i dem utan i en vision av dem som man själv skapat i skallen. Men nu äntligen så har jag min pojkvän som lever upp exakt till allt det, som behandlar mig rätt och ja är helt underbar.
 

My head, my heart & my wings.

Lördagen spenderas hemma hos mamma, blev god middag och sedan hade vi twilight maraton, såg alla 4 filmerna. mysigt! så det blev att sova över och nu sitter jag här hos mamma, ska strax åka hem och tvätta. Så nu vet ni varför det blev att jag aldrig bloggade något mer igår. Hörs mer när jag kommer hem!
 

God Morgon,

Sitter & äter frukost och tittar på Mr. Deeds här nu sedan får vi se vad dagen har att erbjuda.

Bakat!

Lite rolig och konstig sockerkaka, hade inga brödformar så la den i en ungsform..men god var den! Som smaktillsättning hade jag två teskeder florsocker och lite kanel. Rekommenderas att testa!

Presentation av mig själv

Varför är det alltid så svårt att beskriva sig själv? Jag vet ju vem jag är och vad jag gillar , men det där med att få ner det i ord är alltid så mycket svårare. Mitt namn är i alla fall Cassandra Svensson, vilket ni nog har listat ut, jag är 22 år gammal och bor i staden göteborg tillsammans med min pojkvän i vår lilla tvåa. Som person är jag nog egentligen en realist, men det kommer tidpunkter då jag drömmer mig bort in i resmålens och modets värld eller drömmer mig in i en bra boks värld. Jag har en konstig attraktion till korsord, sudukon och pussel, sedan unga barnsben. De andra stora passionerna under barndomens gång var dans, konståkning och teater, även fridrott och handboll fanns svagt med där på en hörna så som fotboll & hockey alltid funnits med. Jag gillar även att sy och pyssla med kläder och inredning, jag gillar att kunna säga det där har jag skapat, känslan av kreativitet.

Vad jag vill med framtiden? där är jag lite splittrad, jag vill för mycket. Livet är för kort! haha säger jag som är 22 år gammal. Fast det börjar bli så, hur ska man hinna med allt? För ett vanligt svensson liv, det klarar jag inte av. Usch och fy! (ironi, jag vet att jag heter svensson!)
 

Utsikten från lägenheten

Bild tagen av älskling tidigt imorse när jag sov :)
RSS 2.0